Nostalgitripp



Jag med liten prinsessa i magen som snart vill titta ut



Julia nån timme gammal



Julia ca 4 dagar gammal



Julias ettårs kalas...



Julias tvåårs kalas...



Julias treårs kalas, med Elina och Sebben...



Julia nu idag...

LITEN BLIR STOR!!!

Ha det bra!


Today

Idag bar det av in till city, för Julia skulle få klippa sig. När det var hennes tur att sätta sig i frisörstolen, blev hon alldeles skräckslagen. Hon blev alldeles röd och tårögd.. stackaren! Men det gick bra iallafall, jag fick sitta på knä framför henne.
Sen gick vi och åt lunch med morbror Patrik, det blev lite kina mat. Sen mötte vi upp Jossan och strosade vidare en stund.
När vi kom hem, fick vi fika främmande av mormor och morfar, bulla och kaffe!

Vi har inte beställt några väggdekorer än, har hittat fler alternativ. Tror inte att man ska titta så mycket, för man blir helt knäpp av allt som finns. Men ikväll måste jag beställa!!!



Den här gillade jag också, det är nästan samma färg på väggen som vi har nu i köket.



Julias lite kortare frisyr framifrån



Bakifrån, uppklippt och fint!



De nya fina tofflorna som ska hålle de små fossingarna varm :)

Nu ska vi göra och kvällsmys klara och invänta idol.

Ha det bra, och trevlig helg!!

Lite nytt till köket

Sitter just nu i soffan och lyssnar på Julia som formligen spyrgalla över mig. Vet inte riktigt vad jag har gjort för fel.... men det börjar bli sent och tröttheter börjar väl krypa på. Av någon anledning så slutar alltid våra bråk med att JAG ska säga förlåt!!!! Inte hon, för hon har inte gjort nåt fel, och om jag säger förlåt så gör jag det alltid på fel sätt antingen för högt eller för fort. Hoppas hon lugnar ner sig så att nattning går lugt och fridfullt.... ha ha skulle tro det!!

Idag har vi varit till birsta med mormor och ätit lunch, också köpte jag golv till köket. Har funderat på en väggdekor också, kan inte riktigt bestämma mig för vilken bara.

Väggtexter Kryddat

Funderar på den här...


Väggtexter Enjoy this moment ...
Eller den här...

Det finns så mycket så jag kan inte bestämma mig, men ska beställa ikväll så det blir inte mycket till betänktetid.

Carro och Sebben var här och fikade ikväll, så vi satt och kikade på lite dekorer. Vi ska beställa tillsammans så blir frakten lite billigare..... Snåljåparna!!!!!!

Ha det bra!

Fotografering

Nu har vi fotat de små liven idag, gick väl lite si och sådär! Julia var inte ett dugg på fotohumör idag, försökte att muta med både det ena och det tredje!! Men det blev mest en massa gap och skrik och fula miner. Hoppas att det blev några fina foton iallafall. Annars brukar Julia tycka att det är kul att bli fotad, brukar lägga huvudet på sne och le så sött! Men inte idag tyvärr....
Jag tror att man ska vara själv när man försöker få fina kort, tror att Julia blev lite extra kaxig eftersom Ella var här. Men Ella var jätteduktig, så jag vet inte vad det tog åt min lillstumpa. Hoppas att dagis fotograferingen går bättre... ha ha

Men tack för idag, och tack Johanna för ditt tålamod med busfröna!!!

Ha det bra!

Lite av varje

Hej svejs allihopa, har fått lite pikar nu ang mitt dåliga bloggande!! Jag vet är verkligen urusel... men jag har som vanligt tusen bollar i luften, känns som jag inte har tid för nåt längre. Dessutom har ju alla braiga program börjat igen, härligt!! Men jag ska försöka uppdatera lite om vad vi gjort och vad vi ska göra.

# Har som vanligt sprungit en hel del på stan och birsta och lunchat med en massa goda vänner/familj! handlat lite nya fina kläder till Julia som hon kan ha vid fotograferingen på dagis och i morron. Johanna W ska komma hit i morron och fotografer lite på julia och Ella, även jag tänkte försöka fastna på nån enstaka bild. Men först ska vi ta och vräka i oss lite lunch :)

# Nu har jag surrat med Maria i telefon en timme ( som vanligt) men ska försöka blogg klart innan jag måste nanna. Telefonprat upptar också större delen av mina kvällar :)

#Vi har nu bokat en tid åt Julia för vaccination, ons 4 Nov kl 13.00. Men det känns inte bra, har inte bestämt oss för om vi ska göra det eller inte. Men vi har iallafall fått en tid, tyvärr kryper den dagen närmare. Julia har ju sedan hon var riktigt liten åkt på ALLT man kan åka på. Så är det nån som kommer att få svininfluensan så är det ju hon. Hon var bara två veckor gammal när hon fick sin första pencillinkur. Hon hade fått nån infektion i nagelbanden, så hon fick ha småstrumpor på händerna för  att skydda sig. Sedan har det bara rullat på med pencillinkurer mot både det ena och det andra!



Julia i tomtens knä, två veckor gammal med småstrumporna på händerna! Hade man varit lite smart hade man väl kunnat ta av strumporna inför fototagningen, men icke!!!!

# På fredag ska Julia och jag in på stan och ha en riktigt mysdag. Julia ska få gå till frissan och klippa sig, hoppas att hon inte blåvägrar nu bara!! Måste ju vara nyklippt och fin inför dagisfotograferingen.

#Vi håller på att "renoverar lite i köket". Det ska så småningom bli ett helt nytt kök, men det lär ju ta nåt år. Så nu blir det bara lite småfix. Vi målar om, ska byta dörrknoppar och lägga in nåt nytt golv. Det kan ju inte bli sämre iallafall! (hoppas jag) ;)

#Ja det var väl lite iallafall, ska verkligen försöka att uppdatera mig lite oftare, men ju längre det går desto jobbigare känns det att gå in och skriva nåt, konstigt!!!

Ha det bra!

Nöff nöff.....

Gud vad jag har blivit dålig på att blogga på sistone, sorry! Men det känns som att tiden bara far i väg, och dessutom har jag inte haft så mycket att skriva om.
Nu bär det iallafall av mot en låång jobbar helg, men det funkar bra bara man ställer in sig på det. Men nästa helg är jag ledig igen och då skulle jag vilja åka till Umeå, för att hitta på nåt. Men min käre sambo verkar inte ha nån lust med det, tråkmåns!!!! Så vi får nog vara hemma bara, men vi har en hel del att fixa med på hemma plan också. Vi har inte tagit in sommarmöblerna och paviljongen än, det har väl snart frysit fast... ha ha

Sen skulle jag behöva lite råd ang Svininfluensavaccinet, jag vet fasen inte hur vi ska göra!!!! Det lutar åt att vi ska göra det men blir ändå så himla osäker när man hör hur alla resonerar. Men jag tycker ändå om att höra hur andra ska göra och hur de tycker och tänker.
Det är väl över Julia jag är mest osäker, är rädd att spruta in nåt i henne som jag inte vet konsekvenserna över, fast samtidigt är jag rädd att hon åker på influensan och blir riktigt dålig.Julia har en tendens att åka på allt man kan åka på.Det sägs ju att influensan ska slå till hårdare den här gången, för sist så var det redan så många som åkte på en vanlig influensa och kunde därför inte bli smittade av svininfluensan.

Så snälla.... Hur ska ni göra?????

Ha det bra!!

Mysdag på stan

I dag har Julia och jag varit på stan med maria och ella, sandra och bella. Först strosade vi runt lite grann bara, tills hungern tog över. Då gick vi på dragon house för att äta lite kina buffe, mycket gott!
Efter det gick jag och bokade en klipptid till Julia, så hon blir fin i håret innan det är dags för fotografering på dagis. Maria shoppade lite nya kläder inför våran utgång i morron, tänk den som hade nått nytt att ta på sig :(
Sen blev det lite fika hemma hos Maria och ella, så himla skönt nu när man kan sitta ner och prata. Barnen stänger in sig på rummet och roar sig själva, inte helt fel.....



Tjejerna ska få nya skor, utprovning!



Lunchen på kinarestaurangen



Bella äter en macka



Julia posar med skyltdockorna



Bustjejer



Lite bus med drakarna på stan...



Lite fika hemma hos Ella



Så här kan det se ut när Julia får fria händer vid lek i vardagsrummet..



Gömmer sig i "kojan"



Bjuder på en avslutningsbild på mig själv, värmande ansiktsmask! Snygg va????

Det var min dag det, själv då? Vad har ni, vilka ni nu är haft för er då? Eller har ni nåt roligt planerat i helgen? Själv ska jag på tjejmiddag och sen aveny!!!

Ha det bra!

Måndag

Då har man gjort jobbar helgen klart, mycket skönt! Det är fruktansvärt jobbigt att jobba Måndag morron efter en jobbar helg. Det känns som att dagen aldrig ska ta slut. I morron är jag iallafall ledig, Julia ska få gå på dagis ändå, för det är drop in fika som jag tänkte gå på när jag hämtar henne. Själv tänkte jag nog gå på och stan och handla de sista vinterkläderna till Julia. kanske ta en lunch med frk Dahlberg, det vore inte fel.

Nu har julia och jag varit ute och gjort lite höst, klippt ner lite blommor och rensat lite. Det är riktigt tråkigt, mycket roligare att göra vår för då vet man att sommaren är på ingående!! Nu vet man bara att den hemska och kalla vintern är på väg och jag gillar inte snö och kyla brrrr.....
Marcus ligger i soffan och fryser och små sover lite, hoppas att det inte är nån förkylning på gång. Det har vi varken ork eller tid över för. Kanske lite hösttrött bara!!!! Hoppas på det.......

Nu ska jag bygga lite lego innan det blir nattning och lite mammatid framför tv/datorn!

Ha det bra!!!

Snart helg

Ja... då var det snart helg igen då, och jag ska jobba fre,lör och söndag kväll. Känns väl inte så roligt, men det är bara att gilla läget! Jag skulle egentligen ha jobbat dagen på lördag men har bytt för att jag ska sälja lite av julias barnkläder på barnloppis på dagen. Hoppas att man får lite sålt, tänker inte ta med mig så mycket kläder som sist utan bara lite grann. Tänker inrikta mig på att få hennes gamla vinterkläder och skor sålda.

Nu ligger jag i soffan och bara slöar, har tittat på idol och nu blir det lyxfällan. Tänkte se om man kanske kan lära sig nåt... ha ha ha... Idag har jag iallafall varit på stan och shoppat lite, kanske kan bli en bättre människa i morron!!! det blev en vintejacka till mig själv (nödvändigt) ett par jeans leggings (onödigt men ville ha) en lång svart kofta att ha till leggings och annat (onödigt men fin) galonbyxor till julia ( nödvändigt) Sen blev det en massa annat små tjafs också!!

Nä vidare till uppläxningen på lyxfällan, lite trött så jag kanske somnar..ha ha

ha det bra!

RSS 2.0