Hemma...

Ja idag är jag hemma från jobbet, trist att slösa en semester dag till att bara vara hemma. Men hellre det är ta en karensdag, man förlorar så himla mycket.
I morse hade jag så himla ont i magen och ryggen, en konstig värk i magen. Det satt så långt upp, typ nånstans vid revbenen och det kändes som när jag brukar ha magsjuka. Sen ryggen tror jag beror på mitt poweryoga pass igår. Min kropp är inte gjord för att böja och bändas i alla dessa ställningar ha ha ha...
Tog lite Hot & Cold kräm på ryggen och la mig en stund igen och sov, det hjälpte faktiskt! Tycker synd om Julia som även fick vara hemma från dagis eftersom jag inte ens kunde få på mig några kläder i morse. Men nu är allt bra igen, men tar det lugnt bara!
Bild från google..

I morron kommer Ella och Maria hit och ska övernatta hos oss. Det ska bli så roligt, barnen får leka lite och jag får lite sällskap till Lets dance :)

Ha det bra

updates i bilder

Tänkte försöka mig på ett blogg inlägg med lite bilder. Försökte i går också men det verkar vara nåt fel på bloggsidan,hoppas det funkar bättre nu.Julia nyårsfinFina kusinernaSkagen toast till förrätt

Min prinsessaJulia marcus och mattias på tolvslagetJulia och Cajsa i väntans tider på Alvin och gänget 2, biomys!Min födelsedags tårta, maräng och blåbär! GOTT :)Här har vi nästa i väntanstiden, bror och Jossan (vem har största magen?)
Julia ska få en liten kusin 2 Februari, är det sagt iallafall men som vi flesta vet stämmer det ju typ aldrig. Jag gick en vecka över tiden med Julia.

Det var lite bilder iallafall.

Helgen har varit mycket bra, Fredagsmys till Lets dance som vanligt. Sen var det meningen att vi skulle på barngympa på lördags morron och sen in på stan för lite fika och Julia skulle få klippa sig. Men på Lördag morron kl 04.45 kräktes Julia och en gång till kl 05.45. Men det blev inget mer efter det så det kan inte ha varit magsjuka utan kanske bara för mycket godsaker i magen. Men dagen fick lite ändrade planer, jag for in på stan och mötte upp Annie och Johanna för en lunch. Som snälla Annie dessutom bjöd på eftersom jag och Johanna har fyllt år.. Tack så mycket Annie.

Idag söndag har vi åkt lite skridskor, men Julia behöver mycket mycket träning. Det funkar helt enkelt inte, sen har hon ju lite dåligt tålamod och temperament ( undra från vem?). Men men övning ger ju färdighet,,som det kallas!
På em for jag till TRIM för ett pass Step up och ett corepass, blev helt totalt slut. Det var riktigt jobbigt den här gången!
Det var typ våran helg det, hoppas ni också har haft det bra!

Ha det bra!

Oj oj

Åter igen har jag gjort det, tappat blogg orken totalt. Tänkte bara säga att jag lever och ska försöka lägga upp lite bilder i helgen när jag är ledig!! Jag blev dessutom ett helt år äldre idag, hela 29 år!! HURRA HURRA för mig :)

Ha det bra!

Nyårsafton

Ja den spenderades i Umeå med släkt och vänner, mycket trevligt! Vi åt god mat och tog det bara lugnt. Tittade på fyrverkerier som skjöts ner i från stan, otroligt läckert! Julia tog rekord och var vaken till 01.00, men då var hon trött! Sen vakande hon i morse kl 08.30 på ett hiskeligt humör, som tut var somnade hon om till strax före kl 10.00 iallafall, något bättre!
Vädret är inget vidare så vi får väl se om det blir nån utgång för barnen idag, snöar som bara den!

Hoppas att ni andra också har haft det bra, och god fortsättning!!

RSS 2.0