Lite av varje

Hej svejs allihopa, har fått lite pikar nu ang mitt dåliga bloggande!! Jag vet är verkligen urusel... men jag har som vanligt tusen bollar i luften, känns som jag inte har tid för nåt längre. Dessutom har ju alla braiga program börjat igen, härligt!! Men jag ska försöka uppdatera lite om vad vi gjort och vad vi ska göra.

# Har som vanligt sprungit en hel del på stan och birsta och lunchat med en massa goda vänner/familj! handlat lite nya fina kläder till Julia som hon kan ha vid fotograferingen på dagis och i morron. Johanna W ska komma hit i morron och fotografer lite på julia och Ella, även jag tänkte försöka fastna på nån enstaka bild. Men först ska vi ta och vräka i oss lite lunch :)

# Nu har jag surrat med Maria i telefon en timme ( som vanligt) men ska försöka blogg klart innan jag måste nanna. Telefonprat upptar också större delen av mina kvällar :)

#Vi har nu bokat en tid åt Julia för vaccination, ons 4 Nov kl 13.00. Men det känns inte bra, har inte bestämt oss för om vi ska göra det eller inte. Men vi har iallafall fått en tid, tyvärr kryper den dagen närmare. Julia har ju sedan hon var riktigt liten åkt på ALLT man kan åka på. Så är det nån som kommer att få svininfluensan så är det ju hon. Hon var bara två veckor gammal när hon fick sin första pencillinkur. Hon hade fått nån infektion i nagelbanden, så hon fick ha småstrumpor på händerna för  att skydda sig. Sedan har det bara rullat på med pencillinkurer mot både det ena och det andra!



Julia i tomtens knä, två veckor gammal med småstrumporna på händerna! Hade man varit lite smart hade man väl kunnat ta av strumporna inför fototagningen, men icke!!!!

# På fredag ska Julia och jag in på stan och ha en riktigt mysdag. Julia ska få gå till frissan och klippa sig, hoppas att hon inte blåvägrar nu bara!! Måste ju vara nyklippt och fin inför dagisfotograferingen.

#Vi håller på att "renoverar lite i köket". Det ska så småningom bli ett helt nytt kök, men det lär ju ta nåt år. Så nu blir det bara lite småfix. Vi målar om, ska byta dörrknoppar och lägga in nåt nytt golv. Det kan ju inte bli sämre iallafall! (hoppas jag) ;)

#Ja det var väl lite iallafall, ska verkligen försöka att uppdatera mig lite oftare, men ju längre det går desto jobbigare känns det att gå in och skriva nåt, konstigt!!!

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hallå!

Kul med en uppdatering igen. :-) Kikar in här lite då och då för att se vad som händer i era liv. Förstår att det måste vara svårt med vaccinationen. Känns bra att vi slipper ta det beslutet för våra barn - de är ju tydligen för små för sprutan.



Ha det bra!



2009-10-28 @ 08:30:48
URL: http://mariaholmstedt.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej



Va söt hon var med strumporna fast du hade ju kunnat ta av dem inför fotograferingen :-)

2009-10-28 @ 15:40:23
URL: http://lindashemliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0