Mobilblogga

Försöker att mobilblogga, det är därför bilderna blir åt fel håll. Vet inte hur jag ska kunna rotera dem, men hoppas att jag kan göra det snart ;)

Ha det bra!

Kusinerna

dsc00282 (MMS)

Kusinerna


Äntligen vår :-D

dsc00300 (MMS)

Äntligen vår :-D


Äntligen..

Är det dags för lite uppdateringar, har som vanligt tänkt att göra det väldigt ofta. Men orken vill liksom inte riktigt infinna sig men nu är jag här och bättre sent än aldrig ;) Blir en massa bilder från senaste tiden, orkar inte med en massa dravel text ( som jag sysslar med nu) :)Mammas cooling i sin nya fina bilbarnstol!På macdonalds med kompisen Ella, Gott Gott!!!Julia med gulliga kusin OctaviaPåskkärring redo för blåkulla (drakborgen)

Här drar tjejerna till Blåkulla på ett lite annorlunda färdmedel :)Här har den efterlängtade påskharen varit på besök under nattenSötnosen OctaviaOctavia har fått låna Julias babygym när dom var på middag hemma hos ossFörsta cykelturen,, så roligt tyckte Julia. Vi ska prova att ta bort stödhjulen nu i sommar men det lär väl inte funka skulle jag tro!!Picknick ute i det härliga vädret,, sånt vill vi ha mycket mer av :)

Min lilla prinsessa skulle ha maskerad disco på dagis, ja ni kan ju gissa vad hon skulle vara! :)Vackrast i hela världenLite vårnytt i köket


För övrigt är det bara bra med oss alla, jag växer och frodas för var dag som går :) men det är väl så det ska vara!!  har ansökt om havandeskapspenning from 13 Juni så man får väl hålla tummarna att det blir beviljat, annars blir jag fasen tokig. Men med försäkringskassan så vet man ju tyvärr aldrig!!

Ha det bra!!
Så hörs vi kanske snart igen ;)


RSS 2.0