Sommar avslutning på dagis

dsc00325 (MMS)

Sommar avslutning på dagis


Sommar tjejen

foto0059 (MMS)

Sommar tjejen


Fördelen med att vara gravid, karln får fi...

dsc00317 (MMS)

Fördelen med att vara gravid, karln får fixa rabatten :-D


Nu så..

funkade det att lägga upp bilden, tänkte att jag skulle strunta i nån rubrik så då blev det automatiskt sms bild. Kanske inte den bästa rubriken men men...

Är det nån som kan hjälpa mig med hur ni mobilbloggar, med bilder. Jag skickar en bild till ett nr och sen läggs det upp på bloggen. Men rubriken och texten under bilderna blir detsamma, finns det nåt bättre sätt, el det är ju såklart att det gör ;)

Hjälp mig, ni som kan!!

Ha det bra!


SMS-inlägg

dsc00310 (MMS)


Men vad....

Var är mina bilder, har ju mobilbloggat lite! Känns ju som meningslöst om det inte kommer några bilder, måste testa igen.

Var på Norra berget igår med Jossan, Cajsa och Wilma. Det var självklart mycket roligt men fy så kallt det var och blåste. For sedan hem och grillade, här var det däremot väldigt varmt. Åt sedan kladdkaka med grädde till efterrätt hemma hos Jossan m.familj. Kan man inte äta middag tillsammans kan man ju iallafall äta efterrätten :).

Idag for vi till stugan och hälsade på, broder var redan där och Jossan och Octavia kom dit senare. Några fina bilder på barnen blev det, försökte ju mobilblogga men det funkar ju tydligen inte men ska prova igen nu snart.

Soffa och viloläge blir det nu, birsta i morron för inköp av en studsmatta och lite jord till rabatterna!!

Ha det bra!!

I sommar stugan

I sommar stugan


På norra berget

På norra berget


Liten paus i cykelträningen

dsc00303 (MMS)

Liten paus i cykelträningen


I lektunneln på max idag!

dsc00302 (MMS)

I lektunneln på max idag!


RSS 2.0