Julias rum

Julia har fått en ny säng till sitt rum, en som är 105 cm bredd. Julia är mycket stolt över sin nya storflicksäng. Hennes "gamla" säng hade vi ingen aning om vart vi skulle göra av, dessutom är det en stor boklåda under den och den fick inte plats under nya sängen. En bokhylla är det nästan omöjligt att få plats med eftersom det är snedtak. Ville inte förvara sängen i utomhusförråd, var rädd att den skulle bli förstörd.
Men då kom min mamma på att vi kunde ju göra en soffa av den istället, då kan den ju vara kvar inne och problemet med böckerna blev löst. Så det var bara att inhandla lite nya kuddar och underlag till soffan.
Det blev så fint så.....Julia nya fina sängKök och dockvråSängen som blev till en soffa :)Sminkbord och prinsesskläder,,Skrivbordet på hennes rum nere

Det har blivit lite omgjort och fixat på senaste tiden, men det är roligt..Julia poserar och spexar i sin nya vårjacka :)Look at me.........

Japp!! Det var allt för idag :)

Ha det bra!


Surströmming!

Det är precis vad jag har ätit idag, mitt i vinter. Men gud så gott det var, har längtat så länge efter det nu. Stackars liten i magen bara, men de måste vänjas. Se på Julia hon är fyra år och äter surströmming. Tyvärr får man bara äta det typ en gång i månaden :(
Men nu lär det väl inte bli förrens till sommarn igen!! Ja ja.. gött var det iallafall :)

Ha det bra!

Godmorron

Tänkte börja med att tacka för alla gratulationer :) Ni är så snälla allihopa <3

Något trött så här på morronkvisten, mycket tröttare än vanligt på morron nu! Tyvärr så är min dotter av en annan åsikt, i morse var det morron redan kl 05.00. Trodde att det var jag som skulle ställa om kroppen för ett barn till, inte Julia. Hoppas att det vänder snart annars kommer jag att bli ett vrak, och det vill vi ju inte!! Måste få sooova.....

Nu ska jag iallafall vila en stund i soffan medans Julia fikar, det som hon har tjatat om sen mycket tidigt i morse. Hon har ju lärt sig att om man säger att det gör ont i magen och är hungrig, så måste ju nån kliva upp med henne. Smart det....

Ha det bra!

Spärren har släppt..

Har inte velat handla några bebbe kläder ännu, eftersom vi tänkte ta reda på vad det skulle bli ( men tji fick vi). Dessutom vill man att det ska gå över en gräns innan man börjar handla. Tänkte inte att det ska handlas så mycket innan, man vill ändå handla en massa annat sen när man vet vad det blir. Men lite könslösa kläder kan man ju alltid handla, annars kommar jag ju att stendö om jag inte får shoppa nåt!!!!Lite vitt och turkost går ju alltid hem, och funkar till både en flicka och pojke.
Det är tag tre betala för två på lindex, riktiga basplagg! Hade dom här byxorna till Julia oxå i typ alla färger, så himla bra och sköna.I princip samma kläder fast i brunt och vitt, ser ut som svart på bilden med de är bruna. Huvjackan i brunt fanns inte så det fick bli en långärmad i lite större storlek till senare. Kanske något fantasilöst med samma plagg, men de är praktiska och av erfarenhet så vet jag hur mycket kläder de små gör av med och att det är toppen mysiga plagg.
Usch... låter jag tråkig nu?? Istället för snyggt och tufft använder man ord som, mysigt, mjukt och praktiskt.... ha ha ha

Ha det bra!

Nu är det dags..

Ja... nu är det dags att utöka familjen, med en till liten krabat som är beräknad att komma till oss 12 Augusti.
Jag är nu alltså i vecka 19. Det ska bli jättekul och spännande, Julia har precis fått reda på det. Ähh.. ni skojar bara var vad man fick till svar, hon har aldrig varit intresserad av nåt syskon hon föredrar en häst har hon sagt. Men nu när hon vet tycker jag att man kan se en glimt av stolthet när hon tittar på min mage:)

Igår var det dags för ultraljud, helt otroligt!! Hade nästan glömt vilken upplevelse det är, att se ett litet knytte som lever och växer inuti ens mage. Riktigt livlig var den, sparkade med armar och ben, åt på sina fingrar, gjorde en frivolt och passade på att kissa lite :) Tyvärr ville den inte visa om det var en flicka eller pojke, vi hade bestämt oss för att ta reda på det. Men tji fick vi, men det var väl nån mening med det också!

Tänkte visa nån bild, med det syns så dåligt när man tar ett foto av ett foto. Men bättre än inget, så här kommer lite smakprov <3..Liten krabat som ska till och smaka lite på sina fingrarKärlek...En liten fossing...( vänster fot, knäppt underifrån) alla tår syns, så sött!!!
Ser du nu då, mamma? Eller ska jag rita en pil vart fossingen är :)

Ja.. annars är det väl som vanligt med oss, förutom att jag är ständigt TRÖTT!!  Men det är iallafall lite bättre nu än i början. Det börjar att kännas i rygg och svank nu på jobbet. Man har ju ett ganska tungt jobb, men det är bara att härda!!!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Hej allihopa

Lite uppdateringar här, som vanligt!! Vill så gärna gå in och skriva om en massa som händer, viljan finns men orken säger stopp. Nu är det iallafall helg och vi är lediga, solen skiner och fåglarna kvittrar :). Men tyvärr så är Julia sjuk, har haft hög feber och kräks. idag är det mycket bättre, febern är borta men hon har fortfarande ont i magen.
Marcus har åkt iväg till stugan med far för att åka lite skoter, onödigt att vi alla sitter inne en sån här härlig dag! Kanske jag hittar på nåt roligt ikväll istället :)

Ska försöka lägga upp lite bilder senare idag ( inte om två veckor :)!!

Ha det bra!!

RSS 2.0