Ditt o Datt

Ja då har man gjort två arbetspass efter ledigheten, det känns faktiskt ganska skönt! Jag tycker att det är roligt att jobba, självklart är det roligare att vara ledig men man kommer i från och tänker på lite annat när man är på jobbet. Nog för att jag gör samma sak på jobbet som hemma, tvätta, städa, laga mat och handlar m.m. Förutom trevliga arbetskamrater är det rätt så lika!!
Men i morron är jag ledig så då ska jag och Julia till mamma och påskpyssla lite, har köpt lite olika material bla så att vi kan göra små påskkycklingar, en påsktupp i trä som Julia ska få måla. Det ska bli kul, får se hur det går med fröken noll tålamod :)

Herregud vad det tinar ute, kan ju inte bli bättre! Man blir på så bra humör när solen skiner och det tok droppar från taken. Då vet man att våren här på stort G.  Jag får sån enorm energi när solen lyser ute och det är bra väder, jag har städat hela eftermiddagen och tyckte inte ens att det var jobbigt. Jag har tom funderat på att ta en promenad nån dag, och det ni är inte dåligt!!! :)Mmmmm våååreeen....

Idag var Julia hos farmor en stund innan jag kom hem från jobbet, dom var ute och gjorde en snögubbe sen gick dom in och bakade lite. Julia tog hem lite smakprov- mycket goda!!



Julia och farmors bakverk

Marcus och Julia var hemma på f.m idag och lekte frisör el nåt, han fick iallafall sätta upp håret på Julia. Mycket vackert!!



Snygg va!!





Julias eftermiddags degning!! Ett litet annorlunda bakverk...

Nä nu ska jag se vem frk Rosing väljer till DEN RÄTTE, Töntigt va!!!

Äntligen Äntligen

Har jag fått hem älskade "lappen" så nu kan jag ligga i soffan och surfa lite :) Har hittat ett nytt larvigt program på MTV som jag måste titta på " Double shot of love" tror jag det heter. Det är ungefär som bachelor fast det är två bisexuella tvilling tjejer som söker efter kärleken, skit töntigt egentligen men jag gillar ju allt töntigt jag. Tittar ju på den rätte för Rosing och det säger ju en hel det!!

Var hos min mor igår ju och hälsade på, tänkte lägga upp en bild på julia och mormor när dom hade lite rullstolsrace!



Min kära vän Jossan har nu fått tillökning i familjen, en liten flicka, Wilma! Julia är jätte sotis eftersom hennes komis Kajsa (lika gammal som julia) har fått en lilla syster. Jag vill oxå ha en lilla syster säger hon, tänkte vi skulle åka dit till veckan så hon får snusa lite på Wilma (jag oxå IGEN) och leka lite med Kajsa.
Själv var jag dit idag, Åhh Gud så sööt och liten hon var. Man har glömt bort att dom var så små, men Julia var ju rätt stor hon över 4 kg.



Liten som en docka



Kolla in håret, som en liten trollunge



Tänkte nästan smussla ner henne i handväskan och ta med hem, hon skulla nog ha fått plats!



Här funderar hon nog på vad det är för nån suddig figur däruppe som snackar så där lustigt :)



Sover, mätt och belåtet i en stolt mammas famn!

Visst var hon söt!!
Tack för att jag fick komma och snusa av mig idag....

Härlig eftermiddag

Desperata husfruar, grey`s, Linda Rosing, one tree hill, i sanningensögonblick, allt efter varandra kan deet bli bättre??
Mys i soffan hela kvällen och karl få laga mat :) !!!!!

Lite av varje

Snö snö snö... och åter snö! När ska det sluta komma mer och mer snö. Nu har vi varit en vecka i fjällen så nu räcker det, sol och värme vore inte fel nu! Tur att man slipper skotta iallafall, karlgöra :).

Julia är mycket bättre idag, feberfri men hostan håller i sig. Jag fattar inte varför hon fick så hög feber på natten,för dagen efter var den borta och den kom inte tillbaka inatt heller. Sen märks det inte när Julia är sjuk för hon har lika mycket energi ändå, fattar inte hur hon orkar?

Vi tog en sväng idag för att hälsa på mamma, som tog och ramlade ute i halkan när vi var i fjällen och fick en fraktur på höger fotled. Sitter nu i rullstol med gipsat ben!!! Julia och hon sitter n u och gör pärlhalsband, jätte fina!

Hur ska det gå ikväll kl 20.30 när det är EARTH HOUR? Det krockar ju liksom med Robinson det! Hmm vi får väl se hur seriös man är egentligen :) Ha Ha Ha

HEMMA!!!!

Nu är vi hemma i kära Matfors igen! Det blev en hemfärd 2 dagar tidigare för oss, för Julia blev sjuk i natt och fich 40 graders feber. Så vi tyckte att det var lika bra att åka hem eftersom hon ändå inte kan vara ute. Tråkigt nog har jag glömt min käre laptop i fjällen så jag fick låna sambons dator en stund, så nåt längre inlägg blir det inte. Nu ska vi bara mysa och titta på lets dance och njuta av vårat stora vardagsrum ha ha ha
Tack för en trevlig vecka i fjällen kära släkt!!

Onsdag/ Torsdag Borgafjäll

Igår bar det av till Borgafjällets skicenter, tänkte härja lite i slalombacken. Men ack så fel man kan ha, herregud vad dålig jag var! Jag som har åkt slalom i så många år, inte för att jag nånsin har varit bra men det här var ju PINSAMT!!!  Jag och mattias köpte liftkort och drog upp på fjället, det gick ju an. Men sen skulle jag ta mig ner också, jag fick åka på tvären ner, jag kunde inte ens ploga för skidorna var alldeles för långa. Små ungar på 4-5 år bara svischa förbi mig i backen, riktigt duktiga.
Vi hyrde även skidor till julia, men det var inte så populärt. Innan jag hade lyckats få på mig mina pjäxor hade hon eldat upp sitt humör och vulle inte åka mer! men nu har hon fått prova iallafall.



Skicenter, inte ett fullpackat Åre direkt :)



Julia på slalomskidor



Lunch och afterski

Idag packade vi väskorna hoppade upp på skotrarna och for i väg för att grilla, åka pulka och bara vara i nån vik efter sjön. Anna och Tor skulle bjuda på toast som vi skulle grilla över öppen eld. Det var jättegott! Det blev även lite snowboard åkning, inte för min del alltså!
Men solen har lyst med sin frånvaro idag och det har varit ganska kallt. Vi for hem och värmde oss i stugan istället en stund sen for karlarna, anna och farmor upp på fjället för att titta på utsikten.
Till middag i dag blir det trerätters- Fisksoppa till förrätt, Lax med örter och potäter till varmrätt, ananaspaj till efterrätt!
Det ska bli riktigt mumsigt!!!!



Morgonruffs..



Mys i lilla viken



Coola lilla joel



La Familia...



Jag och svärmora



Mackjärn på grillen



Jättegod macka



Julia lunchar



Mera mat...



Julia och farmor i grottan

Det var allt för idag, ha det bra!!


Fjällen tisdag

En heldag ute i solen blev det idag, vi tog skotrarna och for ner på sjön. Vi pimplade och bara myste i solen och grillade korv. Tyvärr blev det inget napp men huvudsaken är ju att man har roligt och middag på bordet blev det ju ändå. , Middagen idag  stod Anna och Tor för, två kompisar till Thomas. Vi blev bjudna på kalvstek potatis och sås, mycket smaskigt!
Sen for vi hem till stugan och tog det lugnt på altan, julia och marcus åkte pulka, farmor tog en skidtur och vi andra slappade i solen.
Alla är vi lite rödrosiga i ansiktet nu på kvällskvisten, hoppas solen är framme i morron oxå!!



Mattias och Helena pimplar



Jag Julia och Joel myser i vindskyddet



Julia och farmor grillar korv



Helena, Julia och Joel



Mammas älskling



Julia i vindskyddet



Kusinerna



Jag och Julia pimplar



Mattias, Helena och Joel



Skoterpaus



På sjön vid vindskyddet



Julia på snöhög vid våran stuga



Eftermiddags gotta i sängen, efter en lång dag i solen!

Det var allt för idag, kram på er alla!!

Måndag e.m

Vi tog en lång och härlig skotertur upp på fjället, tyvärr var det ingen kamera med. Trodde inte att den skulle få plats i fickan! men på vägen gick vi in på ica och handlade, och jag kom ut med en 200g choklad kaka Hmmm ja ja hittade en innerficka på jackan. vad gör man inte för lite choklad.

När vi kom tillbaka satt resterande ute på altan i solen, den hade äntligen gjort oss sällskap! GUD vad skönt det var hoppas det blir fler dagar med sol.

Till middag hade mattias gjort en jättegod kött gryta med potatis, denna lyx middag åt vi på papptallrikar allt för att slippa diska!

Nu är det pokerspel, men själv sitter jag med min älskade dator i knät.... usch vad jag är tråkig!!!



Mattias och Helena solar på altan



Solguden Nordin....



Pulkbacken vid stugan



Joel och Thomas på skoter    Bruummm Bruummm....



Middag

Nä nu är jag lite trött och måste nog nanna snart, frisk luft är inte och leka med det tar musten ur en!
Ha det bra där hemma

Borgafjäll sön kväll / mån fm

Nu har vi kommit fram till fjällen och inkvarterat oss i våran lyxstuga. Den är inte speciellt stor, men finns det hjärterum finns det stjärterum!! Vi var framme vid 18 tiden igår så då blev det bara lite lugn och ro och barnen lekte. Idag tog vi en sväng ner mot sjön för lite pulka och skoteråkning. Tyvärr är det ganska kallt och inte så soligt.
Lägger in lite bilder, det blir inte så mycket skrivet men jag berättar väl lite till när vi kommer hem!








Datanördarna i fjällen!!

ja det var gårdagen det, nu kommer det lite bilder från dagens uteaktiviteter. Snart ska vi ut igen men vi måste värma oss lite.



Knäppt inifrån när vi åt frukost. Fint va?



Skoterjänta



Stjärtlappsrace



Busungar i snön



fikapaus



Nere vid grillkåtan



Grillkåtan



Mys i solen

Det var några bilder, ska försöka lägga upp fler under vecka men det tog sån lång tid att ladda upp. Skriver nog några rader iallafall om jag får låna trådlösa modemet igen.
Ha det bra där hemma!!

Kalas

Fullt ös hela kalaset, hur orkar dessa små..... Själv blir man alldeles slut av att bara titta på dem. Dagispersonalen gör det bra, fast självklart är det lite mer organiserat än ett barnkalas. Det var sjuttonbarn sammanlagt nästan hela Julias dagisgrupp. Tänkte bjuda på lite kalasbilder!



Julia gör sig fin inför kalaset...



Julia och Nelly busar med ballonger...



Glass, maränger och chokladsås



Gosungar....



Kladdskrutten...



Ett mysigt avslut med fiskedamm

På kvällskvisten har vi packat och packat, fattar inte hur vi ska få plats med allt i bilen. Det blir rena rama sällskapsresan! Datorn ska med på resan så jag får se hur det blir med bloggandet, men hoppas att det funkar och jag kan lägga ut lite bilder. Annars får ni ha det så bra allihopa, så är vi åter om en vecka!
Kram :)

Nu ska vi

ta oss i kragen och göra oss klar för kalaset, vi strosar fortfarande runt i pyjamas. Men det är helt tillåtet på en Lördag! Vi har tagit oss lite längre i packningen iallafall, Julias och mina kläder är så gott som packade, nu är det bara resten kvar.

Trött jänta

Ikväll skulle Julia få vara uppe lite längre tänkte vi, men redan strax efter kl 20.00. Var det små söta ögon som föll ihop, men ändå fick man såklart höra jag är inte trött, inte sova än. Men tröttheten tog över!!



Bjuder på lite fler spex bilder från fröken älskar kameran. Något smutsig runt mun bara, men vad gör det när man är så här söt!!











Vilken sötnos va?

Lite av varje

Snart bär det av till fjällen, Borgafjäll. Har försökt att packa lite idag, men jag är så otroligt dålig på det. Har iallafall ställt fram lite av det som ska packas ner. Vet aldrig riktigt i vilken ende jag ska börja så jag ger oftast upp och skjuter upp allt till nästa dag. Men i morgon är det sista dagen så då måste allt packas suck.....
Har tvättat kläder idag, så nu kan jag ju skylla på att jag måste vänta på att kläderna ska torka, dom blöta kläderna utgör ju iallafall ca 5% av packningen hi hi

Tog en sväng till birsta idag för att handla sista inför resan, men antar att vi glömde minst hälften. Tog en luch på max så det var ju bra iallafall!

Imorron blir det barnkalas för min och Julias del, det ska bli jätteroligt. Julia ser fram emot det jätte mycket. Det är två pojkar från Julias dagis som fyller år. 4 och 5 år, tror jag iallafall. Har inte haft en aning om vad jag skulle köpa, det är lite lättare att köpa till små tjejer kanske för att man har en själv! Det blev iallafall varsin polis helikopter som man kan skjuta iväg i luften. Hoppas det blir bra!

Nu blir det bara mys i soffan, med lite Lets dance och gotta! Hoppas att Tony är lite trevligare idag, skulle ju inte skada så att säga!

Ingen vinst

Ingen vinst, ingen Bali och defenitivt ingen sedelbunt!
Bara en massa trötthet........
Kort och gott

Kasino

Ikväll blir det en sväng på kasino, det ska bli riktigt roligt faktiskt. Det var ju ett tag sen man var där, tänkte vinna storkovan och dra på en jordenrunt resa! Men tyvärr har man inte nån tur i spel,desto större tur i kärlek :)
Det blir både mat och underhållning, det var nog nån kvinnlig komiker där ikväll.

För att värma upp inför kvällen tog mamma och jag en långpromenad i det härliga soliga vädret. Men tyvärr så blåste det mycket idag med.

Skriver jag inte nåt imorron så vet ni att jag ligger nog på Bali el nåt med en paraplydrink i handen och en tjock sedelbunt i den andra. Eller förresten datorn får nog hänga med den oxå, som handbagage!!!

Korvgrillning

Det blev en otroligt fin dag i dag också, men det blåste tyvärr lite. Men med rätt kläder så märker man inte av det så mycket. Vi gick ut genom ytterdörren kl 10.00 i morse och gick in igen kl 17.00. På morron for vi till Barnenshus för att handla presenter , julia ska på kalas på Lördag. Resten av dagen har vi tillbringat ute.



Julia somnade i bilen på väg hem, så det blev en tupplur i vagnen.



Jag och Marcus tog en skotertur när julia sov. Självklart var mormor kvar med Julia!



Vi fick korvsuget besök... av Ingvar min mormor Ulla och mamma.



Ingvar drog Julia lite på snowracern



Goda grillkorvar på engångsgrill!



Julia och jag myser i solen...



Smaskens...



Färdig grillat.....



Efter 7 timmars ute aktivitet var det skönt att komma in och få lite god middag.
Lax, bulgur, grönsaker och fisksås a`la tager va man haver!

Nu är vi alla lite rödrosiga om kinderna och man känner sig så nöjd efter en dag ute i det fria!!

Utedag

I dag har jag mått mycket bättre, men Julia får vara hemma två dagar från dagis påfall att man bär på nån magsjuke smitta. Vi bestämde oss för att åka och hämta mormor så att hon kan sova här hos oss.

Vi tog en sväng med sparken idag på e.m, gud vad fort det gick. Jag blev nästan lite skraj men Julia skrek bara fortare mamma fortare!



Vi tog en sväng ner till marmen för att titta på isen på sjön. Där fanns en bro som Julia tyckte var rolig. Själv tyckte jag att den kändes lite ostabil!





När vi kom hem blev det en fika paus ute på bron. Det är så härligt att man kan börja sitta ute och fika utan att frysa rumpen av sig!





Jag har lovat julia i flera dagar att vi ska göra en snöhäst som hon kan rida på. Så idag blev det äntligen av men jag har fått höra att det liknar mer en isbjörn än en häst! Det stämmer nog ganska bra, men jag är faktiskt riktigt dålig på snöskulpturer. Ja Ja nu är det gjort iallafall :)



En lyckad och mysig Dag!!

Filmkyss

Gud vad barn kan snappa upp saker på tv. Julia frågade mig i morse om jag ville ha en puss på mun, självklart ville jag det! Men det var ingen ingen vanlig puss jag fick, utan snarare en kyss hon tom vred på huvudet fram och tillbaka. Men vem har lärt dig det där undrade jag, det har jag sett på tv sa hon glatt. Vill du ha en till? :) Gulligt men jag fick visa att det räcker om man gör små barnpussar bara!

Totalt orkeslös

Jag känner att idag har jag ingen ork el kraft, skulle vilja dra täcket över huvudet och sova i en vecka i sträck. Mådde dåligt när jag gick hem från jobbet idag, mådde liksom illa. Hoppas att jag inte får magsjuka igen, för det är inte att leka med. Men det vore ju typiskt om man blev dålig nu när Julia är frisk och vi snart ska åka till fjällen. Men jag mår faktiskt lite bättre nu på kvällen. Sen blev man ju genast bättre när älskade Julia kom hem från farmor och man fick världens goaste kram. Många pussar på magen fick jag också, så att jag inte skulle ha ont nå mer sa hon. Gos jänta min!!!











Bjuder på lite bilder av Julia....

Julia hos farmor

Inatt ska Julia sova hos farmor och Svenne, eftersom jag jobbar i morgon bitti! Julia älskar att sova borta, hon får ju liksom full fokus på sig då! Men det blir lite tomt och tyst här hemma. Synd att man inte är ledig i morron för då hade man kunnat få lite sovmorgon.



Liten Julia och farmor

Noll napp!

Det blev tydligen inget napp idag, men dagen verkar ha varit lyckad i allafall. När jag kom hem från jobbet var det ingen kvar, vågade väl inte träffa kvinnan i huset :). Fisken från bilden tidigare var till anglingen såklart, till middag blev det fläskfile och vitlökskroketter med svampsås. Det var lyckat för ett gäng lulliga karlar!

Angling

Har precis kommit hem från ett 14 timmars arbetspass, måste nog hoppa i säng snart för i morron väntar ett nytt pass på 12 timmar. Men det funkar ju det oxå...
I morron när man kommer hem utarbetat och allt det där ska Marcus ha en karlakarl kväll. Den börjar kl 06.00 på morron med lite angling, men det vet vi ju alla bara är en ursäkt för en massa ölhävning. sen fortsätter det hemma hos oss med lite middag. När jag kom hem idag möttes jag av det här......



Hoppas att det inte är middagen som han ska bjuda på, utan att det har med anglingen att göra.....

Två fynd

Har gjort två fynd i dag, tycker jag själv. Har tittat på en vit soft shells jacka på fanny som jag velat ha. Men som vanligt blir man snål när man ska handla åt sig själv. Såg i tidningen idag att dom rear ut allt i butiken idag 30%. Konkursutförsäljning, jättetråkigt! Men det blev iallafall en jacka till mig, 200 spänn billigare!!



Vi får väl se hur länge den är vit ha ha...

Fynd nummer två... är en tåg biljett till stockholm för 90 kr st för mig och Marcus, Julia åker för 10 kr. Vi ska nämligen åka till Stockholm med Micke Maria och Ella i Juni. Vi ska bo på hotell i två nätter, gå på skansen och Grönan. Det var Maria som skulle fixa med tågbiljetterna, och just idag var det rabatt ( 90 kr/pers). Hade vi ringt i morron skulle det ha kostat ca 1000 kr mer. Snacka om att ringa på rätt dag. Det är väl nåt om att boka 90 dagar innan avresa. Men det hade vi ingen aning om!
Tack för det Maria, det gjorde du bra!!!



Ella och Julia

Sjukling

Julia har fått feber..IGEN... är det inte det ena så är det ,det andra. Jag tycker ju att vi alla nyss har blivit friska. Jag skyller på vintern, man är inne alldeles för mycket och bakterierna frodas. För på sommaren är man ju inte alls lika sjuk, så sommaren är nu varmt välkommen!




Mammas lilla sjukling

Konstigt nog så är det ju inget fel på energin, fattar inte hur dom orkar stoja så när febern är över 39 grader!

Eftersom man jobbat hela dagen och ändå lilljänta äter lite dåligt så blev det en enkel middag.



Räkmacka... mumsigt!



Hudik

Vaknade i morse och var redo att spänna på mig pjäxorna och ge mig ut i stortloppsbacken hi hi, or not!  Men till min förtvivlan så var inte vädret på våran sida, det snöade och yrde. Eftersom jag inte är nån vinter människa så föredrar jag bättre väder vid ute aktiviteter, så slalomen blev tyvärr inställd. Ringde till Annie för att tala om att hon kunde somna om igen ha ha.. schyst va?

Mamma och jag for istället till hudik för att shoppa lite, kanske inte världens bästa väder att dra iväg i. Köpte lite krims krams mest bara. Det blev iallafall 2 par leggins och 2 par andra byxor. Köpte faktiskt inget till julia idag, men det kliade i fingrarna nu när det kommit in lite vårfint! julia fick lite trosor av mormor iallafall. Jättesöta!
Lunchen blev på donken, bye bye med mitt nya sunda liv. Tänkte att har jag redan felat kan jag ju lika gärna göra det igen...suck... Blåbärsbakelse till fika



mumsigt värre..

På vägen hem slog hungern till igen så vi bestämde oss för att titta in på O`learys och unna oss lite godare middag. Jag åt en kyckling och pasta Alfredo med vitlöksbröd. Jag åt så mycket så jag trodde att jag skulle spricka.



I morron får det nog bli vatten och bröd!!!


Umeå besök

I morse var det min tur att lämna på dagis, väckar klockan stod på 06.00. Alltid lika borta när klockan ringer, fattar inte vad det är som låter! Som tur är, är det oftast Marcus som lämnar den tiden på morgonen. Men det gick bra fick tom göra flätor på lillstumpan, gör mig lika fin som en prinsessa sa hon. Så det är lika bra att smida medans järnet är varmt, brukar inte ens få kamma det på morron.



Mammas prinsessa....

På e.m fick vi besök från Umeå, Lisa Johan och Klara var här och fikade. Det var så kul att ses för nu var det längesen. Lillklara hade blivit så stor, och så himla lugn och snäll. Stor skillnad mot för Julia när hon var liten. Som natt och dag..



Klara och Lisa



Jag och Klara



Underbara Klara





Tack för ikväll, det var jätte trevligt! Hoppas vi ses igen innan ni far
Kram på er

Fåglar

Det blev en bra dag vid sidsjön, trots det kalla vädret! Julia tyckte det var jätte kul att mata fåglarna,hon ville inte alls åka hem. Själv kan jag tycka att det är lite halväckligt med så mycket fåglar på samma plats. Så fort man tog fram brödet blev dom alldeles tokiga och jag faktiskt lite rädd...usch..



Här får fåglarna lite mat av Julia



Ville helst gå ner och klappa fåglarna, men där går gränsen alltså...



Finn ett fel......



Lite snabb lunch...

Oj Oj vad mycket skräpmat det har blivit i helgen, men i morgon är det ännu en Måndag med nya friska tag hi hi.

Sidsjön

Idag ska vi ta en sväng till sidsjön för att mata fåglarna, hoppas dom tycker om vörtlimpa. Julia ser fram emot det jätte mycket! men det blir bara en snabbis för sen kallar plikten och ett kvällspass på jobbet!
Synd bara att solen inte skiner...

Trevligt besök

Måste bara börja med att säga att jag är inte som andra jag! Man hör överallt att alla klagar på hur slaskigt det är ute, men jag tänker så här jag- Slask = Smält snö = ett steg närmare våren = Beachen 2009!!! :) Härligt eller hur?

Idag fick vi hem min brors skoter, som Marcus ska laga det var nåt fel på backen. Vi ska låna den när vi åker till fjällen, det ska bli skit kul det! Julia har redan börjat övningsköra.



Ser ut som om hon har fattat hur man göra va?



Nu är det paus!

På e.m idag hade vi främmande av Marcus kusin Anette hennes sambo David och deras Dotter Elin. Vi har inte setts sedan vi hade släktträff i Augusti,tror jag. Julia blev genast så stor när hon stod bredvid Elin som bara är ett år. Annars tycker man ju att mammas lillkicka är så liten!



Klänningen som Julia har på sig är köpt på pirum parum i haga, dom har jätte fina färgstarka kläder där! Lite udda och annorlunda kläder. Värt att titta in där om man är ute efter några barnkläder.



Här var det sång time....



Pizza...enkel middag... Inget slavande i köket utan man har all tid till att umgås... Super nice....

Ett avslut på kvällen blir i soffan med min kära dotter, lite gotta och tv tittande. Pappa har vi förflyttat till garaget!! Hi Hi

Tony Irving

Fasen vad orättvis och ful i mun den karl är!!! Om man tycker att nån kanske inte har varit tillräckligt bra kan man väl uttrycka sig på ett fint sätt iallafall!
Fy skäms på dig Tony!!!!!

Äntligen Fredag

Tänk.. nu har jag äntligen fått satt ner häcken i soffan efter ett 12 timmars arbetspass. Väntar på att älskade Let`s dance ska börja. Det är fredag det!!!
Heja Morgan och Bagge, blir svårt att hålla på nån av dom när det bara är dom kvar. För så blir det ju.. Eller hur?
Idag fick jag en puls och stegräknare som jag beställt, men vilken jädra stor grej det var, trodde det bara skulle vara en liten plutt!!



Nä nu ska jag ta och vara lite onyttig och vräka i mig en påse ostkrokar, tur att den inte är så stor!!



I morron ska vi få främmande av marcus kusin Anette med sambo och barn. Det ska bli jätte roligt!


Bilder från dagen

Dagens inköp, en rosa slalomhjälm. Cool va!!

Den nya coola hjälmen

Den nya coola hjälmen

Hjälmprovning

Lunch på charm med morbror Patrik

På cafe charm med morbror Patrik

Snygg pose på cafe charm

Snygg pose

pärlplatte tävling på panduro idag

Pärlplattstävling

Lillrummet

Nyrenoverade lillrummet



Mysigt avslut på dagen

En dag på Birsta

Ja, då var man äntligen hemma efter en låång dag på birsta. Var där med dotra, min mor och bror. Det blev ganska svettigt ett tag där, fyra starka viljor som drar åt olika håll och fyra olika ärenden som måste uträttas. Det var hjälm här nya skor där nya leksaker ett måste och lite kläder får man ju inte glömma! Pust......
Men en lunch var vi alla överens om att vi måste ta, jag åt en bakadpotatis med skagen röra, jätte gott det! Julia skulle äta pannkakor var det bestämt, men min mat var mycket godare tydligen!!
Jag hittade iallafall en hjälm och glasögon till Julia, det blev en rosa såklart. Hon vägrade att ens prova en annan färg, jag ska ha den rosa, sa jag ju!!!... Ja vad man göra? Jo mamma köper självklart den rosa med matchande glasögon. Lägger in bilder på den sen ikväll.
Får se hur det går...ha ha
Apropå ingenting ska kanske åka slalom på tisdag med Annie, kul va!! det var väl minst tio år sen jag stod på ett par skidor hi hi
Good Luck!!

Härlig morgon

Att vakna på morgonen och höra små tassande steg som närmar sig sängen är underbart. Vi har nyss lärt Julia att man kan ta med sig kudden och komma in till oss själv, förut fick man alltid gå och hämta henne. Det var ganska jobbigt!Dumt att vi inte sagt åt henne det tidigare, hon är ju faktiskt tre år.
Idag  vaknade vi på "rätt sida" iallafall, det är inte alltid riktigt som det sker, en massa pussar och kramar blev det. Då kan man faktiskt ha överseende med tidiga mornar 6.30 brrr...
Snart ska vi klä oss och göra oss redo för en shopping tur i birsta, måste köpa slalom hjälm till Julia. Hoppas att den inte är svin dyr!!

Ny bloggare!

Åhh.. herregud! Nu ska man börja blogga också, men det blir säkert roligt. Har tänkt göra det jätte länge men har inte haft en aning om hur man gör, det gör jag inte nu heller för den delen. Måste nog få lite hjälp av nån som vet hur man gör. Det var ju en hel vetenskap bara att få till en sida- skapa,arkiv,design,inställningar,länkar,bild mm. Det bara snurrar i huvudet på mig men det ordnar sig nog tillslut ska ni se!  Vet inte inte riktigt vad jag ska skriva om men det blir som en liten dagbok för min egen skull, minnen har liksom börjat att svikta hi hi. Är det nån som läser det jag skriver så är ju det bara ett plus!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0