Vilken dag..

I morse var det bara att stiga upp med tuppen, kl 06.00 för att bege sig till jobbet. Efter jobbet for jag och Julia till alnöbadet för att härja lite på Ellas kalas. Efter det for vi ner på stan och gick runt på julskyltningen, Julia fick ett paket av tomten ( som jag betalade för) det innehöll en rosa fin väska med en prinsesskrona i. När hungern tog till så gick vi på Norrlandskällaren och åt pizza, barnens val!! Sen blev det lite handling på ica. Nu sitter vi bara i soffan och tar det lugnt och ska snart äta lite kvällsfika.

I morron bär det av till Hudiksvall för lite lite shopping, på stan och dollar store. Hoppas att jag får en hel del klappar och födelsedagspresenter handlade!!

Ha det bra!

Dagens prommis..

Idag tog vi en prommis ner till marmen när Emilia var här och hälsade på. Det blev drygt en timmes prommis, mycket trötta barn på hemvägen!!
Lite bilder från dagen...



















Det blev lite halvtokiga reflexbilder, men det gör inget!!! Själva motivet är så fint ändå.. :)

Ha det bra!

Sax=snart förbud!!

Nu till morron när jag satt och tittade på tv kom Julia med en handfull av hår. Paniken steg i mig för det vara samma färg som på Julias. Jag frågade vad det var för hår, ja...jag vet inte svarade Julia. Hästen måste ha tappat sitt hår och lämnat det på mitt bord, trodde hon!!! Nja vet inte om jag ska tro på det jag, jag har fortfarande inte fått sett på hästen ännu tror minsann att det är någon som skäms lite grann!!!

Ikväll blir det aerobics...

Ha det bra!

Dagen..

Julia har varit hemma från dagis hela veckan för det går magsjuka, och det tänker vi inte få!!
Så idag var vi och åt lunch på kina med mormor, sen for vi till Annika och fikade. Isabelle var där, så det blev mycket lek och stoj för flickorna. När vi kom hem bakade vi lite sen blev det lite adventspynt. Kan väl inte påstå att jag tyckte att det var så roligt, har ingen julstämning alls när det är sånt här väder!!

I morron kommer iallafall en dagiskompis till Julia hit, blir så tråkigt för henne att bara vara hemma från dagis! Jag är ju inte så speciellt rolig, enligt Julia!! Men i morron blir det nog en rolig dag :)

Lägger in några bilder på Julia från i helgen...





Tror att marcus längtar till sommaren så att han får klippa gräset!!



Min lilla prinsessa, en ny krona av mormor för den andra hade gått sönder



Mormor har sytt en prinsessklänning till Julia, den blev mycket uppskattad!

Ha det bra!

Mera pass

Har bokat två pass till, Basic aerobics i morron och aerobics på Torsdag. Gud så duktig jag är!! Ska försöka att inte ta i för hårt eftersom jag börjar bli gammal ( eller hur Clint Lidin) ;).

Ha det bra!!

Core

Har nyss varit på ett core pass, gud så jobbigt! Jag har verkligen inga muskler el ork, fattar inte hur en del orkar de går direkt från ett spinningpass till core.  Ja ja .. det är bara att kämpa på, tänkte ta ett aerobicspass på Torsdag!

Ha det bra!

Äkta svensson

Idag har dagen gått i ett äkta svensson tema. Steg upp i morse och åt frukost, for sedan på ica och handlade till bullbak.
På fm var Julia och jag ute och krattade och gjorde nog det sista inför vintern och snön. Marcus mekade med bilarna. Sedan gick vi in och jag började förbereda middagen, kokta kotletter med morötter och lök, till det blev det potatis.
Undertiden maten stod på spisen damsög jag och tvättade, gjorde i ordning bulldegen som fick jäsa medans vi åt. Bakade medans Marcus och Julia badade, sedan blev det mys framför tvn och Robinsson. Julia blev trött och somnade i mitt knä när vi låg och myste.

Det var jättekul på paradisbadet igår, trots att det tog ett tag att ta sig dit. När jag skulle hämta medresenärerna på alnö, visade det sig att en del av vägen var avstängd pga en brand.
För att göra en lång färd kort, kan jag ju säga att jag trodde att jag var smart och skulle ta en annan väg. Det slutade med att jag körde förbi en poliskon, fick vända på vägen, köra mot enkelriktat, blev typ instängd i avspärrningen och fick en sur polis på mig!!! Ha ha Han undrade hur fasiken jag hade kommit dit eftersom vägen var avstängd, ja säg det, jag bara körde på jag!!!
Jag frågade hur jag skulle ta mig ut på alnö, ja det är bara att följa resten av trafiken sa han...HA... att jag inte tänkte på det tidigare ;) När vi for från ön såg jag att de hade gjort en avspärrning på vägen där jag kom ifrån, det räckte tydligen inte med en poliskon (för somliga).
Det var fruktansvärt lång kö, från rondellen innan alnö till förbi alnöbadet, ni som vet hur det ser ut vet ju att det är en ganska lång bilkö! Men vi kom fram tillslut...




Det blev sammanlagt 99 lussebullar med mandelmassa i och vanliga lussekatter! Inte så snygga men har aldrig påstått att jag kan baka heller ;) ha ha


Ha det bra!

Paradisbadet!

Dit bär det av i morron, med Julia, Maria och Ella. Det ska bli så roligt att få bada och åka lite kanor. Så det är upp med tuppen som gäller, skönt att komma dit i tid när det inte är så mycket folk där!

Ha det bra!

Ont....

Men fy vilken träningsverk jag har, det märks att det var längesen jag tränade sist. Var på ett aerobicspass igår, inte riktigt min grej. Det var jättekul men jag har noll kondis och kordinationsförmåga, men tyckte att jag hängde på ganska bra iallafall. Ikväll ska jag på ett pump pass, hoppas att det går bra! Det är lite extra jobbigt för mig eftersom jag har en hälsporre som värker konstant :( På morron kan jag nästan inte ens kliva upp ur sängen och stödja mig på foten, haltar fram som en gamling...ha ha

Snart måste vi göra oss morron klar, sitter i myskläder än. Men det är så skönt när man är ledig! Julia ska få åka till Cajsa och leka lite idag.

Ha det bra!

Tack!

Tack så mycket allihopa för de fina kommentarerna om vårat kök! Det är alltid kul att höra att man lyckats med nåt :)

Ha det bra, och trevlig helg!

Lite bilder

Lägger ut lite före och efter bilder på köket, bjuder bara på en vinkel eftersom den andra delen inte är riktigt klar än. Visar den sen...



Före den lilla "piffningen"



Lite ny färg på tapeten, nytt golv, nya dörrknoppar, ny klocka, nya gardiner och en väggdekor!



Väggdekoren

Blev faktiskt nöjd, men det är lite svårt att visa hur det ser ut på bild. Blir inte riktigt som i verkligheten men det duger!

Ha det bra!


Duktig tjej

Vi kom i väg till birsta idag men det blev bara en liten sväng, eftersom vi skulle till tandläkaren. Vi köpte lite lister och en svart bänkskiva som ska ligga bredvis spisen. Lite lunch på donken blev det också :)

Det gick jättebra hos tandläkaren med Julia, hon var så duktig! Gapade riktigt stort och länge. Jag hade ju beställt tandläkartiden för att hon saknar en tand, det är den som ska vara bredvid ena framtanden. Man tar inga röntgen bilder på så småbarn, så det är bara att vänta och se om den kommer. Men det är inte säkert att hon får den sen heller,efter mjölktänderna. Hoppas det annars blir ju allt lite snett, men det är tydligen ärftligt det här med gaddar. Och jag är ju inte direkt känd för att ha alla tänder i munnen ha ha... Saknar en del jag med, men som tur är så är det tänder som ska sitta längre in och inte syns. Har lite mindre att tugga med bara. Det tycks jag ju ändå inte ha några problem med.......

Vi ska få främmande från Umeå i helgen, mattias, Helena och Joel. Det ska bli trevligt, men tråkigt nog jobbar jag hela helgen. Men nåt lär vi ju hinna ses eftersom de ska sova hos oss :)

Ha det bra!

Godmorgon

Godmorgon allesammans, hoppas ni sovit gott och är utvilade! Det är inte jag, trött som attsingen. Kan ju ha nåt att göra med att jag pratar i telefon halva nätterna. Måste försöka lägga mig i tid. Fattar egentligen inte vad vi har att prata om eftersom vi pratar varje dag, men alltid finns det nåt :)

Undra vad man ska hitta på idag då? Vi är lediga allihopa... blir kanske en sväng till birsta för att köpa lister till köket. Men vi måste vara hemma till kl 15, för då ska Julia vara hos tandläkare...usch! Hoppas att hon öppnar munnen den här gången, sist så tvärvägrade hon.

Ha det bra!


Varför..

Nu är det återigen dags för nattning av liten tjej, men som varje kväll får man höra INTE ÄN!!! Vill vara uppe bara pyttepytte lite till, sen går hela den pytte stunden åt att tjata och visa med fingrarna hur mycket pyttelite är. Varför inte bara acceptera det och sedan få ut så mycket som möjligt av denna lilla pyttestund.
Ha ha ha.. har nog aldrig skrivit pytte så många gånger i mitt liv.. pytte ..pytte..pytte.. :)

Ha det bra!

Lite nya bilder

Tänkte lägga upp några av de nya bilderna som Johanna Wiström har tagit på Julia och Ella!



























Tack så mycket Johanna för de fina bilderna!

Ha det bra!

Helgen!

Äntligen ledig helg, en välförtjänt sådan! Ikväll har vi bara myst och tittat på idol, men nu sover lilltutta. Jag har också smålurat i soffan, borde väl lägga mig men har inte vett nog att göra det!! :)

Lite ont i armen har jag fått, kunde inte sova på den i natt. Men det är inte så farligt känns ungefär som att nån har lappat till mig... ha ha. Men min sambo har nog inte riktigt fattat att jag har ont, för han verkar tycka att det är lite kul att små bonka mig på armen.. Men vi får väl se hur han känner det när han väl tagit sprutan och jag STOR bonkar till hans arm.. ha ha

I morron blir det stan med finfolk från Umeå och Stockholm, och Annie såklart! Men dig träffade jag ju igår, så vi har ju redan fått en dos av varandra..ha ha
Lite lunch och surr surr lär det väl bli. På kvällen blir det väl lite party party, har inte riktigt bestämt mig men har iallafall ordnat med barnvakt :) Julia ska sova hos mormor och morfar.

Nä.. ska man sova eller inte? Ja det är kvällens stora fråga det!!!!! Hmmm... Måste nog ringa nån först, men vem?

Det blev Carro kusin....

Ha det bra!!!

Nu är det gjort!

Igår var Julia iväg och fick sin vaccinationsspruta, det gick jättebra! Och idag var jag iväg, jag var nog mer rädd än vad Julia var. Jag blir så nojjig, fick för mig att jag fick svårare att andas, stickningar i armen osv. Men självklart fick jag ingen reaktion alls, men det lär väl göra ont i armen om en stund. En del säger att de haft svårt att sova på armen de tagit sprutan i. Hoppas att jag inte får några biverkningar alls, man kan ju få feber,frossa, huvudvärk ilaa mående m.m.

Nu väntar vi på Annie som ska komma hit och hälsa på, vi ska fika och titta på gamla foton!

Ha det bra!

RSS 2.0