Det blir inte alltid som man tänkt sig....

I morse kl 08.00 bar det av till Njurunda för att hämta upp bror och Jossan, sedan vidare till Furuvik. Resan dit är ju rätt lång och tråkig men det funkar ju med tanke på vad roligt man har där. Sista tiden tyckte Julia var riktigt jobbig, så man fick ju locka med allt roligt som väntade.

Ja... när vi väl var framme och skulle parkera, började de första oroliga tankarna när vi upptäckte att parkeringen var TOM! Tänkte att de öppnar väl lite senare bara, men men så var inte fallet. Utan det var STÄNGT!!!!
Snacka om att all luft gick ur en..... hur förklarar men det för en liten stumpa som undrar varför vi inte går in nångång :(
Det var bara att börja gnugga geniknölarna och komma på nåt att göra, så där 20 mil hemifrån.
Det slutade iallafll med att vi for tillbaka en bit  till järvsözoo. Eller det var faktiskt inte bara en liten bit utan ca 10 mil rakt in i skogen.
När vi väl var där, hade vi det bra iallafall, tittade lite på djuren, vargar, renar, rävar, björnar, ugglor, lodjur, järv m.m.
Det blev en lyckad dag trots allt, men som sagt inte vad vi hade tänkt! Slutade med att vi snurrat runt med bilen i ca 60 mil idag! Stackars min lillstumpa, men hon var otroligt duktig och snäll med tanke på omständigheterna!



Julia och Bror i början på den lååånga promenaden på zoo



Julia klappar en liten kalv



Inne i nån hydda eller nåt sånt



My handsome brother :)



Julia och bror spexar lite, strax efter vänder Julia rumpan mot mig och moonar mot kameran ( Tack bror för allt fint du lär min dotter) ha ha



Våran egen kartläsare



Mor och dotter på barnens bondgård



Julia klappar på kalvarna



Så jag fick ju inte vara sämre ( men det tog emot, är livrädd för allt stort på fyra ben)

Ja det var våran lite upp och nedvända dag!! Tänker nog ringa nästa gång jag planerar en lång resa och kolla upp lite öppet tider.... ha ha

I morron är det min sista semesterdag, börjar jobba på fredagkväll. Det ska faktiskt bli lite skönt att få träffa lite folk om dagarna och komma tillbaka till lite rutiner igen. Inte för att jag längtar efter att kliva upp på morron.... Det tar ju emot lite :(

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Johanna M.

Vilken resa... Tur ni kom på att ni kunde åka på Järvzoo istället! Det är riktigt fint där och Julia tyckte säkert att det var jättespännande med alla djur.



Det enda jag inte förstår är hur DU kunde glömma bort att kolla upp öppettiderna på Furuvik. Nu har du nog haft semester för länge ;)

2009-08-19 @ 23:15:08
URL: http://mattssonjohanna.blogg.se/
Postat av: Tessan

Haha. Gud vad sne man skulle blivit efter en sån lång bilresa. Tur att ni hittade nått annat att göra istället för att vända och oka hem igen. Jag och Joline kommer och hälsar på nått när du börjat jobba. Men blir nog på helgen så du får säga vilka helger du jobbar.

2009-08-19 @ 23:25:17
URL: http://tjn.blogg.se/
Postat av: Linda

Men gud vilken resa, Felix skulle varit galen vid det laget, han frågade varje kvart om vi var framme när vi for till Furuvik, duktig Julia är!!



Visst är det typiskt att morbröder/mostrar lär barnen en massa tok och knasigheter, verkar vara nått som dom bara gör men de får väl igen en vacker dag haha :-)

2009-08-20 @ 08:09:19
URL: http://lindashemliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0