Röjning pågår!!

Igår tog vi och påbörjade operation röjning, först ut var data/ pannrummet!! Fy vad mycket onödigt skit man samlar på sig, vi hade tillexempel kvar kartonger sedan jul varför inte kasta skiten på en gång?? Det blev iallafall flera sopsäckar med diverse skit som åker till tippen. Sen varför har man miljoner väskor med vinterkläder som bara står och samlar damm, rensa istället och se vad som behövs och inte!!!! Undra vilken rum som står på tur sen?? Barnens rum skulle behöva rensas till tusen, Gud så sjukt mycket leksaker dom har!!
Men idag ska jag vara med Anna Dorlencourt, och röja hos henne istället! Sen röjer vi hos mig på fredag, mycket roligare att hjälpas åt :-) man får mera gjort då!!


Ny hobby!!

Ja som många av er redan vet har jag skaffat mig en ny hobby ;-), jag syr barnkläder!!! Det trodde jag för allt i världen aldrig att jag om nån skulle börja med! Jag har världens sämsta tålamod, har inte suttit vid en symaskin sen jag gick i skolan..men det funkar faktiskt ganska bra.
Ska lägga in nån bild senare på vad jag har sytt, har inte hunnit sy så mycket än, tidsbrist som småbarnförälder :-)
Men roligt är det iallafall!!!

Hej hopp!!

Nu kan jag äntligen lägga in bilder från mobben, tror jag iallafall har ju inte provat än!! Bära eller brista men här kommer en bild..


RSS 2.0