Birsta

Julia och jag for en sväng till birsta idag, självklart var moder med oxå! Vi kikade efter lite skoter utrustning åt mig, hjälm, nya skor, hjälmhuva och glasögon. Mycket dyrt hua hua...

Men det är väl bäst att man tar med sig karln när det är dags att handla, annars kommer man väl hem med fel grejer :)

Nu har Julia sin kompis Cajsa här, men vissa dagar så blir det bara en massa tjafs. Och idag är det en sån dag, men det är helt och hållet Julias fel. Hon är förtillfället så himla tjurig, spelar ingen roll vad det handlar om. Just nu sitter hon i trappen och grinar för att hon inte fick öppna kylskåpet först och hämta en festis. Men det går nog över snart, annars har hon snart inga kompisar som vill komma hit och leka. Tur att Cajsa inte bryr sig så mycket utan sitter lugnt och fint i soffan med mig och tittar på Pippi.

Ha det bra!

Storstäd

Nu var det fasiken på tiden att ta fram snabeldraken och skurmoppen, de har varit på semester alldeles för länge! Har städat hela e.m sedan jag kom hem från jobbet, inte ett dugg roligt men ett nödvändigt ont. Men nu är det gjort och äntligen får jag sitta i soffan o slappa. Det är ju så att oftast är det inte bara städningen man ska ta hand om utan, tvätten, laga mat, roa barn, pyjamas på, kvällsfika, toabesök, barn ramlar, barn grinar, barn ska sova osv.... Men som sagt NU är jag klar   Pust.....

En liten fråga- Jag undrar varför måste en katt som vill komma upp i soffan och gosa alltid vända arslet åt en, tror dom att det är trevligt att gosa med en katt rumpa eller? Luktar inte speciellt gott heller!!!
Jag menar varför, finns det nån anledning?

Ha det bra!

Badrummet!

Lite uppdateringar ang badrummet,,, i Fredags var försäkringsbolaget hit och tittade, hängde upp skåpet igen limmade även den här gången! Hoppas att det håller nu den här gången. Annars går jag i taket tror jag, kan ju iallafall säga att Julia el något annat barn aldrig kommer att få vistas på den bänken nån mer gång..

Här hemma har vi det iallafall kallt som faan, 17 grader i vardagsrummet och 11 grader i badrummet, så härligt så!!! Huset skulle verkligen behöva isoleras bättre. Så här kan man ju inte ha det så fort det blåser lite ute. Julia grinade ikväll när hon skulle duscha, förstår henne totalt. Låter ju hemskt att hon måste duscha i kylan, men det var ett måste och tog bara ca 10 sekunder!

Vi har köpt en skoter, jiippiiiii.... Äntligen kan vi göra nåt roligt ute tillsammans trots att det är hemska vintern ute.
Vet inte om jag skriver riktigt nu, orkar inte fråga Marcus men tror att det är en Ski-Doo 700 Grand Touring eller nåt liknande. Fast de flesta av er som läser har väl inte heller nån aning så jag har nog kunnat skriva vad tusan som helst :)

Nu ropar snart sängen på mig, måste krypa ner om jag ska orka med en uppstigning kl 06.00 i morron för lite jobb!! Hade hellre legat kvar och myst lite..

Ha det bra!

Ja...Vad ska man säga?????

Vem där ovan har något emot mig, min familj och mitt badrum? Som många av er redan vet så fick vi ju vattenskada i vårt nya badrum och fick  vara utan det i typ ett år.
Nu så här ett år senare ser det ut så här................... What?????????????????????SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skulle bara lägga in lite tvätt i skåpet, och när jag stängde luckan så följde hela skiten med ner, jag menar WHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tur i oturen så satt inte Julia på bänken och hjälpte mig med tvätten som hon brukar utan på golvet istället. Annars hade det slutat så illa att jag inte ens vill tänka tanken. För det var en mycket rejäl smäll, och den tyngden på hennes lilla kropp hade bara kunnat sluta på ett sätt. Som tur var, så var det bara materiella ting som gick sönder och går att ersätta! Fy tusan......

Turen är helt enkelt inte på vår sida, och nåt fint badrum ska vi tydligen inte ha!!

Ha det bra!

Drakborgen..

På våran lediga dag tog vi oss en tur till drakborgen, med Jossan Cajsa och lilla Wilma. Flickorna har blivit så stora nu så att de kan springa runt och leka själva. Mycket bekvämt för oss vuxna ;) På onsdagar är det barngrupp där, så det är mest en massa småbarn runt året. Det var faktiskt mycket skönt, mindre stoj och lugnare. Det var nästan bara Julia och Cajsa som sprang runt därinne. Nästa gång jag åker dit får nog bli en Onsdag igen!
Glömde tyvärr kameran hemma idag, tråkigt!

Tack för idag kära vänner!

Ha det bra!

Helgen

Helgen har varit underbar och bestått av en hel del sol, och ute aktiviteter. Mycket picknick har det varit, synd bara att vi måste åka hemifrån hela tiden för att få lite sol. Våran tomt består bara av skugga.. trist!
Lite bilder från helgen kommer nu iallafall...Nere vid sjön, liten fika paus :)Puss på dig pappan

I en pulkbacke i granloholm, idag med mormor och morfarMorfar och Julia ska åka lite madrassPatrik och Jossan kom förbi med lilla Octavia, gissa om vi fick bråttom hem för lite snusning.En stolt faster :)Sötnosen våranOch en mycket stolt farfar

Det var lite bilder av våran helg det, hoppas att ni andra också har haft det bra. Och att ni fått njuta av det fina, soliga vädret. I morron börjar ju allvaret igen med jobb och tidiga mornar :(

Ha det bra!


Faster..

Nu har jag äntligen blivit faster och Julia har fått sig en liten kusin. Det blev en liten flicka som ska heta Octavia, 4116g och 53 cm lång. Det var en stor flicka, men så liten ändå :)Det var några bilder på våran nya lilla ögonsten Octavia

Ha det bra, och fortsatt trevlig helg!


Hej hej

Nu har jag som vanligt åter igen fallit tillbaka till noll bloggning, men tänkte försöka lägga ut lite bilder här i veckan på bla Julias nya skrivbord som hon är sååå stolt över.
Antingen jobbar jag på kvällarna eller så tränar jag, så tiden räcker liksom inte till ibland. Sen är jag så trött när jag väl intar soffläge att jag inte orkar skriva nåt.

Väntar med spänd förväntan på att få bli FASTER nån gång, hoppas det sker idag. Tiden går ut för dem idag men det brukar ju som sagt inte riktigt stämma. Men hoppas hoppas......  :)

Ha det bra!

RSS 2.0