Helgen som varit...

Ihelgen har det varit lite blandade aktiviteter, i Fredags var vi bara hemma och tog det lugnt med god mat och mys framför tvn. På Lördag f.m var vi med maria och Ella på bio, vi såg Kalle kanins knattebio el nåt sånt. Tror inte att Julia tyckte att den var så bra, inte jag heller tydligen för jag tog en liten powernap. Men bio är ju alltid kul ändå, att få köpa lite popcorn och godis.
På Lördag kväll for jag till maria, där gjorde vi oss klar och gick sen hem till Evelina för lite tacos occh vin. Efter maten sjunkit och vi var redo för att bege oss vidare for vi till Per i stan. Där spelade vi guitar hero och sjöng lite singstar ( jag=urusel ha ha). Sen blev det en svängom på Aveny, en mycket lyckad kväll som vanligt!!!!!



En liten lunch på Donken innan bion



Lite bus i parken



Popcorn popcorn.....



Glada eller vadå......



Lite fix och trix innan utgången!!!



Ett mycket koncentrerat sällskap!!!

Ja det var min helg det, mycket blandad och bra!

Ha det bra


Fuck

Har nyss läst mitt tidigare inlägg och det måste vara nåt galet med datorn. För var och vartannat ord är stavat med stor bokstav, vilket jag inte gjort. Dessutom var hur mycket som helst felstavat och bakoch fram. Det finns säkert lite felaktiga ord kvar men det får ni ha överseende med. Dessutom har den över satt en del ord till nåt annat. T ex sorry blev tyvärr.  Farm blev gård... osv...   Har aldrig varit med om det tidigare.
Ja ja....

Ha det bra!

Bättre sent än aldrig......

Nu har jag äntligen tagit mig tid för lite uppdateringar på bloggen. Jag har ju tyvärr fastnat på facebook, har börjat med Farmville! Vilket jag aldrig Trodde Att jag skulle gör, men jag stod emot ganska länge. MEN SEN Verkade Det som Att alla jag känner Håller på med det, så det var lika bra på Att hänga! Haha

Tänkte Lägga upp lite bilder från den senaste veckan ...


 
Kantareller från helgens plockning. Trodde Att vi skulle plocka trattisar, men vi hittade bara gula Trodde Att det var för sent för Gula. Men tydligen Inte ............



Här hade vi bakat Äppelpaj på fredag kväll, och Julia hade dukat för en picknick på golvet. Mysigt!



Här har Julia och jag en mamma dotter dag på Birsta. Den börjar med Ett intag av frukost på Ikea (cola till frukost, fy mig).



Lite lunch blev det självklart också, Bakad pära med Skagen.



träffade kusin Carro, åt lunch tillsammans. Här Försöker hon sig på en "snygg" pose. Vet inte om jag tycker Att hon lyckas så bra .... sorry ha ha ha



Beslutsångest ... ska jag ta den ... el kanske den ..... EL ..... nja ... Vet inte ,,,,, kanske ..... tror jag! Hmmmmmm



Julia Gör lite bamse "läxa". Noll tålamod ....



Försöker  snygga till mig med en ansiktsmask, Jordgubb. Kan väl inte säga Att det blev nåt vidare resultat! Men Snygg Under tiden tycker jag nog Att jag var!

Nu Måsta jag nog kolla Hur det går på min gård, kanske Dags att skörda nåt!

Ha det bra!

Tjoho

Hej allihopa!
Jag vet att det varit mycket dåligt med uppdateringar den senaste tiden, tänkte skriva lite idag men fastnade med teleluren i örat som vanligt! Och nu är jag alldeles för trött för att skriva nåt speciellt och lägga ut lite bilder. Men  i morron kväll, kanske jag får fingrarna ur,,,,, och tar mig lite tid!!!

En mamma och dotter dag blir det i morron på birsta iallafall!! Lite lunch och bara myspys, ska bli roligt!

Ha det bra!

..........

Skänker er en extra varm tanke idag mina vänner!

Många kramar Sandra


Today

Idag har jag och Julia varit lediga. Julia är lite småsnuvig så hon får vara hemma från dagis hela veckan. I vanliga fall hade det inte varit nåt problem att gå på dagis, men nu när det är sån hysteri ang svininfluensan, tyckte jag att hon kunde få vara hemma. Synd att inte alla tänker så..... tycker inte om när föräldrar skickar sina "sjuka" barn på dagis. Jag förstår att man kanske inte har råd att vara hemma, men de verkar inte tänka på att de kan smitta andra barn så att deras föräldrar måste vara hemma också!! Nu pratar jag rent allmänt och inte om Julias dagis.

Vi har iallafall förlustat oss över en lunch på kina idag, det var otroligt gott! Sen blev det lite fika och middag hemma hos mamma och pappa. ( ingen middag för mig dock, mätt sedan lunch).

Har även hämtat mitt nya körkort idag, det gamla hade gått ut. Vilket innebär att jag haft mitt körkort i 10 år, herregud vad tiden går fort och man blir bara äldre och äldre. Men att bli äldre har väl sin charm det också!

Julia har fått lite nya vinterkläder idag, en overall och en vintemössa. Det blev sammanlagt 1908 kr, jag vet hutlöst dyrt men jag tycker heltklart att det är värt varenda krona. Vinterkläder är så himla viktigt, och vilken kvalitet de har och hur de tål kyla och väta. Innan jag fick barn trodde jag inte för nått i världen att jag skulle köpa så dyrakläder. Det blev iallafall en svart och grå Reima tec plus overall. Tog en könslös för de är lite lättare att sälja då när den är urvuxen. Dessutom kan man ju piffa till det lite med fina mössor och vantar.

Ha det bra!

Bild uppdatering

Tänkte lägga upp lite bilder från veckan som varit....



Så här blev färgen i vardagsrummet! Ser väl lite trist ut utan tavlor och gardiner, men det kommer snart upp! Har köpt nya ramar till alla foton på Julia, alla är vita. Tror det blir snyggt till väggen...



Här är Therese ( en vikarie hos oss) med sin lilla Joline. Så söt sååå.....



Min mormor och Julia. Vi var i vildmarksstugan på Södra berget för att fira min mamma som fyllde 50 år. Vi åt vildmarksbuffe, den var väl lite si och sådär. Men det var kul att få umgås lite med släkten!



En del av släkten!



Sötnosen posar, som vanligt!



Min mor med sin fina födelsedagskrans, och bror som också grattades. Han fyllde ju 25 år några dagar tidigare!



Här bär det av till skogen för lite svampplockning! Julia och Annika traskar på....



Min lilla svamp plockerska, hon är jätteduktig och ströva runt i skogen och tycker att det är jätteroligt!



Lilla underbara....



Det är ju inte jobbigt eller svårt att plocka svamp när man får åka snålskjuts! :) Något jobbigare för mig bara... ha ha

Ja det var ju lite bilder iallafall! Nu ska jag ta och natta mig så man orkar med en morgondag. Skulle vilja plocka svamp men vet inte riktigt vart man törs gå nu när det älgjakt. Vill ju inte bli beskjuten direkt! :)
Jag är dessutom lite partysugen, nån mer?????

Ha det bra!

Godnatt

Testar att blogga från mobilen

Dåligt...

Med bloggande har det varit en tid nu, men jag har helt enkelt inte haft tid. Det går liksom lite förrunt nu...
Jag jobbar,målar, jobbar osv. Men nu är det färdig målat i vardagsrummet. Målade matsalsdelen två gånger idag, fy fasen vad jobbigt det var pust.... Nu ska bara alla möbler tillbaka, gardinstänger skruvas upp och nya ramar till fotografier inhandlas. Tänkte inte skriva så mycket mer idag, tänkte bara visa att jag fortfarande lever.
Orkar jag kanske jag lägger upp lite bilder i morron på lite av varje, men jag jobbar kvällen så det kanske inte finns så mycket ork kvar när jag kommer hem. :)

Ha det bra!

Bror 25 år

Idag har vi varit till min bror och firat hans 25 årsdag. Grattis grattis bror
Mycket gott fika, som vanligt! Så nu är jag stoppad med godsaker (igen).

Nu har jag målat det första lagret av färgen i vardagsrummet. Blev inte direkt den färg som jag hade tänkt, men när allt är klart blir det nog bra!  Hoppas jag iallafall..... färgen blev typ mer åt det gråa hållet, eller nåt, kan inte riktigt avgöra vad det är för färg... ha ha Det duger........


I morron är jag ledig, men vi har APT möte på jobbet. Julia ska få vara ledig och följa med mig, hoppas hon inte får myror i brallan och inte kan sitta still! Det går nog bra...

Ha det bra!

RSS 2.0