Trevligt besök

Måste bara börja med att säga att jag är inte som andra jag! Man hör överallt att alla klagar på hur slaskigt det är ute, men jag tänker så här jag- Slask = Smält snö = ett steg närmare våren = Beachen 2009!!! :) Härligt eller hur?

Idag fick vi hem min brors skoter, som Marcus ska laga det var nåt fel på backen. Vi ska låna den när vi åker till fjällen, det ska bli skit kul det! Julia har redan börjat övningsköra.



Ser ut som om hon har fattat hur man göra va?



Nu är det paus!

På e.m idag hade vi främmande av Marcus kusin Anette hennes sambo David och deras Dotter Elin. Vi har inte setts sedan vi hade släktträff i Augusti,tror jag. Julia blev genast så stor när hon stod bredvid Elin som bara är ett år. Annars tycker man ju att mammas lillkicka är så liten!



Klänningen som Julia har på sig är köpt på pirum parum i haga, dom har jätte fina färgstarka kläder där! Lite udda och annorlunda kläder. Värt att titta in där om man är ute efter några barnkläder.



Här var det sång time....



Pizza...enkel middag... Inget slavande i köket utan man har all tid till att umgås... Super nice....

Ett avslut på kvällen blir i soffan med min kära dotter, lite gotta och tv tittande. Pappa har vi förflyttat till garaget!! Hi Hi

Kommentarer
Postat av: Zarinah

Vilken härlig dag ni verkar ha haft!! och pizza e alltid trevligt och smidigast!! :D

2009-03-07 @ 20:57:09
URL: http://liillenz.blogg.se/
Postat av: Anette

Tack för idag, det var trevligt. :-)

2009-03-07 @ 21:09:59
URL: http://www.dront242.blogspot.com
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-07 @ 21:13:26
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej hopp, så du har en blogg alltså :-) SKOJ!



Ser ut som ni haft en bra helg :-)



Kram Karin

2009-03-08 @ 10:48:28
URL: http://www.sthlmcookie.blogspot.com
Postat av: Linda B

Åh vilken fin klänning men allt klär ju en skönhet, hon är så söt!! Fint ni har fått i huset, nu vill vi ju se allt live snart, vi måste boka in nån träff här, kanske till veckan?? Kram



PS Jag länkar till dig i min blogg om det är okej?DS

2009-03-08 @ 13:35:25
URL: http://lindashemliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0