Härlig dag

Idag har jag haft en riktigt skön dag, ensam hemma och solen skiner som attan ute. Jag har bara kunnat sitta på arslet och inte gjort ett dugg, härligt det!! Dessutom har vi skaffat en pool som ca tre meter i diameter. Man kan ligga och lata sig på een madrass i den, inte helt fel!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för jag ska träffa Maria på stan, vi ska äta på o`learys och gå in på gatufesten och kolla läget. det ska bli så himla mysigt. Längtar......

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lite updates

Hej allihopa! Nu var det riktigt längesen jag bloggade nåt, men som ni vet är det strålande väder ute och det finns så mycket annat roligt att göra :) Men jag tänkte iallafall lägga upp lite nya bilder från midsommar och lite från stugan. Tänkte inte skriva så mycket så bilderna får tala för sig.



Våran otroligt fina midsommarstång



Min fina lillatjej som har plockat så fina blommor



Julias kusin Joel



kusinerna busar lite



Midsommar kransen som inte riktigt blev som det var tänkt ha ha



midsommar middagen



farmor med barnbarnen

Det var några bilder från midsommar.

Här kommer lite bilder från veckan som gått, från stugan!



Här hjälper julia morfar med lite trädgårdsarbete



Här sitter julia på jordkällaren med blåbärs lisa och vad den andra nu heter



på playan med sebben



Härliga bubbar är aldrig fel



Lite mys i solen, varmt och skönt i sanden



En liten båttur med morfar på kvällskvisten



Klockan halvelva på kvällen och julia sitter och löser korsord och har inga planer på att lägga sig



Julia och Elina i lekparken vid stranden



Sommartjejen

Ja det var lite bilder det, orkar inte mer nu måste sova för i morron vankas det jobb. men nu är det inte långt kvar, jobbar sista dagen 3 Juli sen blir det 7 härliga veckors semester. LÄNGTAR........

på måndag ska jag och maria gå på gatufesten, först ska vi äta på O`learys. det ska bli så himla skönt att få hitta på nåt. Sen på Lördag blir det fest som vanligt hos Lisa. Vet inte om jag ska gå På gatufesten sen men jag har köpt en biljett iallafall. Så är jag garderad påfall att..... Men vad vet ju hur det brukar sluta!!!!!

Äntligen

idag har jag äntligen fått satt ut planten som jag köpt. Det har ju regnat och blåst så in i bombens, men nu får det väl vara nog! Tråkigt nog ska det väl tyvärr regna i morron och på midsommar. Känns som om sommaren håller på att ta slut innan den ens har börjat.
Jag ska jobba på midsommar, men bara dagen så kvällen ska jag tillbringa hemma med familjen. Vi ska grilla, äta gott och bara ta det lugnt! Hoppas att väder gubbarna har tagit fel och det blir skit fint!
Är det nån som ska hitta på nåt roligt, så får ni gärna dela med er! :)

Trevlig midsommar på er!!!!!

Kraaaam

Bilder

Här kommer lite bilder från Sthlm resan. Det är inte så mycket bilder från omgivningen utan mest på barnen, som vanligt!



Två förväntansfulla tjejer på tåget



Junibacken



Julia och gubben Pettsson



Mammamu



Lek i pippishus



Lite fikapaus och mycket kladd...



Julia åker båt



Flickorna rider på lillagubben



Pappa fick bära mycket trött jänta hem från Junibacken, somnade i famnen!



Hotellfrukost, mycket gott!



Lite pussar på båten över till skansen



Julia spanar in renarna



Två glada brudar



I famnen på en björn



 Riktigt duktig lillgumman, red alldeles själv



den klassiska sockervadden :)



pose i det gröna



Värre soldyrkare än mig :)



I barnens regnskog



Tuff tjej som vågar klappa en orm



Paus i storstan, för lite glass och öl



Middag på fin restaurang. grillad entrecot och strips gott gott



Här knackar vi på slottet, men ingen kom och öppnade. Till flickornas besvikelse...



Tågresan hem

Oj vad bilder det blev, inte så mycket kulturella bilder direkt.... ha ha

Ha det bra

storflicka

Julia har slutat med tutten idag, stor och duktig flicka! Har postat alla tuttarna till tomten. Än så länge har det gått bra, somnade utan större problem första gången utan tutte. Önskade sig en trumpet av tomten eftersom hon slutat med tutten. Hittade ingen trumpet, så "tomten" ringde och frågade om hon ville ha nåt annat. Och gullungen svarade att hon ville ha en blomma. Så i morron bitti blir det lite presenter, blomma, pool och en mylittleponny pysselbok. Blir nog uppskattat!
Mammas stor tjej!!!!

Stockholm

Ja då har man kommit hem efter våran lilla minisemester i storstan. Det var så himla roligt men något stressigt. Man blir liksom lite stressad av att bara vara i Stockholm, mycket folk,mycket trafik och alla verkar ha så bråttom hela tiden. Det smittar nästan av sig. Dessutom var det ju studenten, så gatorna var fulla av studentlastbilar som spelade hög musik och tutade stup i ett plus att resten av bilarna också tutade. Men usch vad gammal och trist jag låter.... :)

Vi hade det bra iallafall, vi var på Junibacken,skansen,åkte båt och strosade på stan. Vi var riktiga turister med stor kartan i handen, trots det lyckades vi ibland inte hitta tillbaka till hotell, tyvärr var en av de gångerna sistadagen innan vi skulle med tåget och det spöregnade. Vi hade redan checkat ut men lämnat väskorna på hotellet så vi fick byta om i en korridor vid en toalett, inte så roligt!

När vi väl var framme vid tåget och det var en halvtimme kvar undrade min käre sambo vart jag hade min handväska. Ha ha tänkte jag, ta fram den nu! Men tydligen så hade han den inte,snacka om att paniken spred sig! Min plånbok,mobil ,kamera ja allt en handväska innehåller BORTA!!!! Det snurrar i skallen var har vi varit, visste att jag hade den sist vid pressbyrån när vi handlade fika. Marcus sprang dit för att leta, det var en bit! Som tur var fanns den i kassan, han fick göra en utförlig beskrivning av hur den såg ut och vad den innehöll. Tack sambo som upptäckte att den var borta och dessutom itid innan tåget skulle avgå.
Och ja mamma jag vet- mycket klantigt och oansvarigt!!!! Tänkte du får läsa det här så slipper jag berätta själv :)

Lägger upp lite bilder i morron, orkar inte ikväll!

Ha det bra

Helgsuppdatering

I Fredags bar det av till paradisbadet, GUD vad det är kul! Man blir som barn på nytt :). Julia är en riktig tuffing, hon åker alla rutschkanor tom den längsta som man åker på gummimadrasser. Jag tordes inte åka den förra gången vi var där men nu tordes jag,tuffa jag! Den var så himla rolig, jag skrek hela vägen, varje gång. Stackars Jossan som var tvungen att åka med mig!  Ha ha... Tyvärr inga bilder därifrån, orkade inte springa runt med en kamera, dessutom är det bildfritt när man bär bikini :) Eller som för min den Tankini! För oss som inte riktigt riktigt ser så fantastisk ut i bikini... :)

Lördag blev det lite present handling, Marcus mamma har fyllt år och Julia skulle på barnkalas på Söndag. Efter shoppandet for vi upp på Höllsjön för lite grillning och tårta. Julia var ute och eldade skräp med farmor och pappa i regnet. En frysen mamma höll sig inomhus.

Barnkalas på Söndag, Svettigt värre..... Hela dagis gruppen var bjuden och det kändes typ som att det var tusen ungar där och en hel del föräldrar. Men det gick jättebra, som tur var sprack det upp och barnen kunde gå ut och leka. Korv,glass,godis och en massa bus kan det bli roligare (för barnen). 

For efter kalaset och hämtade mamma, hon skulle sova över hos oss i husvagnen för att kunna vara barnvakt idag. Vi inhandlade först ett äppelträd som marcus skulle få av mor och far i födelsedagspresent. Lättare sagt än gjort, det finns ju en himla massa olika äppelträd. Jag menar äpple som äpple, det borde bara finnas en sort, det blir liksom lite enklare då!!

Nu ska jag ta en funderare på vad jag ska packa till stockholmsresan på onsdag, det verkar som att det ska bli skit väder. Tråkigt vi som ska gå på skansen och strosa runt i stor stan. Men som tur är så ligger i allafall Junibacken inomhus. Det blir tågresa ner dit, Kul för julia har aldrig åkt tåg. Två nätter på hotell ska bli skönt bara det! LÄNGTAR.....



Jag och Hera... Marcus försöker få mig att vilja skaffa hund, är inte ett dugg intresserad av det. Mycket hår och blöt hundlukt är det värsta jag vet. Men visst ser ni att jag försöker gilla det.... Ler lite iallafall!



Julia redo för kalas



Nelly och Julia mumsar på korv med bröd


Skriver om Sthlm resan när vi kommer hem :)

Ha det bra!

Ledig dag

I Tisdags var jag ledig och julia fick vara ledig från dagis. Vi hade en riktigt mysig dag! Vi for först på morgonen och hämtade mormor, sen till birsta för att inhandla lite nödvändigheter som skur hink,rengöringsmedel och annat smått och gott. Lite lunch blev det sedan på kina, det var så himla längesen vi åt kinamat, mycket gott. julia tyckte det var roligt att få gå på restaurang.



Lite ris,vårrullar,ananas,majs och ormar (nudlar) och lite coca cola till det! Uppskattat....



Mums Mums.....

eftermiddagen var det dagis sommaravslutning, vi träffades på torkarlberget för titta på när barnen sjöng fina sånger och sen hade vi lite picknick med oss, som intogs på en filt i det inte allt för fina vädret. Men det var jätte mysigt ändå!



julia har gjort sig sommarfin inför avslutningen



Julia och Nelly  springer runt i gräset och leker



Julias favvo, melon



Fina flickor...



Pappa, Julia farmor och Svenne fikar på filten

Lite mer fika blev det efteråt hemma hos oss, Marcus blev uppvaktad av sin mor och svenne för han fyller år på fredag och vi är inte hemma då. Vi ska till paradis badet. Vi skulle egentligen till Eskilstuna och bo på parkenzoo i en stuga med bror och jossan. Men det ska bli så fult väder så vi avbokade stugan och far och badar istället! Längtar...



Julia grattar pappa ikväll istället (torsdag)  för i morron, vi åker ju så tidigt! HURRA HURRA för pappa......
Han fick ett par shorts och en t-shirt. Lite triss lotter, ingen stor vinst blev det, bara 75 kr :)

Ha det bra!

Lilla Klara Underbara

Idag har vi haft främmande av Lisa, klara och Annie. Vi fikade glass och jordgubbar, riktigt somrigt. Resten av tiden tillbringade vi med att titta på Klara.



klara får sina naglar klippta








Mycket intresserad av Julias docka




Lillafröken som inte hade nån lust att vara med på kort :)




Det var så kul att få träffa lilla klara, hon har blivit så stor 6 mån. Tiden går fort! Hoppas vi hinner ses nåt mer innan ni far norrut igen....

Kram på er!

Morsdag

Började med att jag fick sovmorgon och fika på sängen. Det var jätte mysigt, och jag fick två jättefina teckningar av Julia. Sen for vi till stugan för att uppvakta min käre mor. Jag skulle åka och jobba sen och julia skulle sova över. Hela tiden frågade hon om inte jag skulle åka på jobbet nån gång, ville vara själv med mormor och morfar!



Fika på sängen och en mysig kram!



Julia och morfar i stugan



julia äter lunch,makaroner och kassler

RSS 2.0